facebook
Όθωνος 39, Τ.Κ.17343
Άγιος Δημήτριος,Αθήνα
Δευ-Παρ
09:00 - 17:00

2109966555

Fax: +30 210 9969444

Blog
riello ips

Αποκτήστε το UPS Vision και προστατεύστε τη σόμπα πέλλετ που διαθέτετε.

Μάθετε γιατί πρέπει να εξοπλιστείτε με UPS.

Οι συνεχείς αυξήσεις του ενεργειακού κόστους ωθούν ολοένα και περισσότερο τους πελάτες προς εναλλακτικές λύσεις, που προσφέρουν χαμηλότερο λειτουργικό κόστος. Οι σόμπες πέλλετ αποτελούν μία λύση αντιμετώπισης της αύξησης της ενέργειας. Επιπροσθέτως, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση για το ποια σόμπα πέλλετ να αγοράσετε, ωστόσο τα οικονομικά παραμένουν ο πρωταρχικός παράγοντας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι σόμπες pellets, είναι αναμφισβήτητα πιο αποδοτικές από άλλες παραδοσιακές πηγές ενέργειας σε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής τους.

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα σόμπων πέλλετ περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά κυκλώματα. Όπως όλες οι συσκευές αυτού του τύπου, είναι επιρρεπείς σε διακοπές ρεύματος και διαταραχές στο ηλεκτρικό δίκτυο, οι οποίες εκτός από τη διακοπή της κανονικής λειτουργίας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στα κυκλώματα. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, τα ηλεκτρονικά στη σόμπα πέλλετ απενεργοποιούνται διακόπτοντας τις λειτουργίες της. Έτσι, η σόμπα δεν είναι πλέον σε θέση να αποβάλλει τους καπνούς, που συνήθως ωθούνται έξω από τους ανεμιστήρες του μηχανήματος. Επίσης, η συσκευή δεν θα μπορεί πλέον να κάψει εντελώς τα πέλλετ μέσα στο καμίνι, εμποδίζοντάς το και αναγκάζοντάς το να καθαριστεί προτού η σόμπα τεθεί ξανά σε λειτουργία. Επιπλέον, οποιαδήποτε έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος με θερμοηλεκτρικές σόμπες θα προκαλούσε τη διακοπή της κανονικής κυκλοφορίας του νερού, φέρνοντάς το σε σημείο βρασμού.

Ακόμη, οι στατιστικές δείχνουν ότι το υψηλότερο ποσοστό διακοπών ρεύματος στη χώρα μας είναι κάτω των 5 λεπτών. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κύκλος λειτουργίας μιας σόμπας pellet είναι περίπου 15 λεπτά, μια σύντομη διακοπή ρεύματος θα μπορούσε να απαιτήσει καθυστέρηση τουλάχιστον 30 λεπτών για ενδελεχή καθαρισμό και το χρόνο που χρειάζεται για την επανεκκίνηση της συσκευής. Επομένως, η προσθήκη μιας συσκευής αδιάλειπτης τροφοδοσίας καθίσταται απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία της συσκευής σας και να διατηρηθεί η ακεραιότητά της για αρκετά χρόνια.

Πώς όμως να επιλέξετε το σωστό μοντέλο UPS;

Ενημερωθείτε με τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές:

Χρησιμοποιώντας τα τεχνικά στοιχεία από το εγχειρίδιο της συσκευής, υπολογίστε την ισχύ της σόμπας και κάθε ξεχωριστού συστήματος εξαερισμού. Αυτό θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της ονομαστικής ισχύος του UPS.

Επιλέξτε ένα μοντέλο που παρέχει μια ημιτονοειδή κυματομορφή όταν λειτουργεί με συσσωρευτές. Αυτό είναι κρίσιμο για τη συμβατότητα με τα ηλεκτρονικά στη σόμπα.

Προκειμένου να διατηρηθεί η απόδοση των συσσωρευτών που περιέχονται στο UPS, συνίσταται κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου να είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας ή τουλάχιστον να διασφαλίζετε ότι επαναφορτίζονται τουλάχιστον κάθε δύο μήνες στο 100% της συνιστάμενης φόρτισης όπως υποδεικνύεται στο εγχειρίδιο χρήσης.

Η πρόταση της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος που αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας Riello UPS είναι η σειρά Vision VST. Αυτά τα μοντέλα Line Interactive είναι διαθέσιμα σε εύρος ισχύος από 800 VA έως 2000 VA και παρέχουν μια ημιτονοειδή τάση εξόδου.

Αυτή η τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να προσφέρει απόδοση λειτουργίας έως και 98%, γεγονός που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προστασίας από τυχόν διακυμάνσεις που υπάρχουν στο ηλεκτρικό δίκτυο.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το UPS Vision (VST) στο ακόλουθο link: https://tinyurl.com/25u2k75u 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ