facebook
Όθωνος 39, Τ.Κ.17343
Άγιος Δημήτριος,Αθήνα
Δευ-Παρ
09:00 - 17:00

2109966555

Fax: +30 210 9969444

Multi Power2 (500-1600 KVA)

Multi Power2 
Modular UPS

Η Riello αξιοποιώντας την προηγούμενη εμπειρία και κατανοώντας βαθιά τις ανάγκες των πελατών, δημιούργησε μια δεύτερη γενιά αρθρωτών λύσεων για κρίσιμα περιβάλλοντα υψηλής πυκνότητας που περιλαμβάνει μικρά, μεσαία και μεγάλα κέντρα δεδομένων, καθώς και κάθε άλλη κρίσιμη εφαρμογή ισχύος. Το UPS Multi Power2 της Riello είναι η εξέλιξη του αρθρωτού UPS, το οποίο στοχεύει να προσφέρει υψηλότερη πυκνότητα ισχύος, απλούστερη ενσωμάτωση τόσο για τις υφιστάμενες, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις και επίσης παρέχει βελτιωμένη λειτουργική απόδοση και ευελιξία για τη μείωση τόσο της αρχικής επένδυσης, όσο και στα λειτουργικά κόστη. 

Χάρη στην αρθρωτή αρχιτεκτονική του, το σύστημα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις φορτίου και του παρέχει την καλύτερη απόδοση σε κάθε κατάσταση λειτουργίας. Με νέα εξαιρετικά υψηλής ισχύος μονάδα, η οποία είναι διαθέσιμη σε δύο διαφορετικά μοντέλα. Η λύση φτάνει μέχρι τα 1600 kW σε ένα μόνο UPS και έως 6400 kW με 4 συστήματα παράλληλα.

ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος Επίσημος Αντιπρόσωπος Riello UPS στην Ελλάδα

Περιγραφή προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Φυλλάδιο προϊόντος

Βίντεο προϊόντος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας αυτή την εποχή είναι η βιωσιμότητα, όχι μόνο στα Data Centers αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, όπως η υγειονομική περίθαλψη, η παραγωγή, οι τηλεπικοινωνίες, το εμπόριο και η εκπαίδευση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αναπτυχθεί η νέα κορυφαία μονάδα ισχύος στην κατηγορία της, με βάση την πιο πρόσφατη τεχνολογία καρβιδίου του πυριτίου (SiC), η οποία μειώνει τις απαιτήσεις ψύξης και επιτρέπει πιο συμπαγείς, πιο αξιόπιστες και πιο δυναμικές λύσεις. Οι μονάδες φτάνουν σε αποτελεσματικότητα έως και 98,1% σε διπλή μετατροπή ON LINE, παρέχοντας την καλύτερη παροχή ρεύματος σε κρίσιμους εξοπλισμούς ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά κόστη και τις απώλειες ενέργειας. Η υψηλή απόδοση επιτυγχάνεται ακόμη και σε περιπτώσεις  εξαιρετικά χαμηλού φορτίου χάρη στην λειτουργία ελέγχου της απόδοσης, όπου το σύστημά μας θα ενεργοποιεί αυτόματα, μόνο τον απαιτούμενο αριθμό μονάδων ισχύος, διασφαλίζοντας υψηλότερη απόδοση και ταυτόχρονα το απαιτούμενο επίπεδο εφεδρείας. Επιπλέον το UPS Multi Power2 μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες έως 40 °C (χωρίς υποβάθμιση), ελαχιστοποιώντας τη ζήτηση και την κατανάλωση των συστημάτων ψύξης. Οι μονάδες μας χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουν ταχύτερη και πιο αξιόπιστη επικοινωνία μεταξύ όλων των τμημάτων του συστήματος και επιτυγχάνουν εξαιρετικές αποδόσεις.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΤΟ

Η σειρά Multi Power2 έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολα επεκτάσιμη και άμεσα προσαρμόσιμη σε οποιαδήποτε αύξηση του φορτίου, παρέχοντας μια προσέγγιση pay-as-you grow που βελτιστοποιεί τόσο την αρχική επένδυση, όσο και το TCO (Συνολικό Κόστος της ιδιοκτησίας).

Η γκάμα αποτελείται από:

 • MP2 – Multi Power2 έως 500 kW
 • M2S – Multi Power2 Scalable από 1000 kW έως 1600 kW

Το ερμάριο MP2 μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 μονάδες ενώ το M2S δέχεται έως και 30 μονάδες (σύμφωνα με την ισχύ του ερμαρίου και τις απαιτήσεις εφεδρείας).

Οι μονάδες ισχύος είναι διαθέσιμες σε δύο διαφορετικές εκδόσεις των 67 kW – 3U: η στάνταρ έκδοση, με IGBT μπορεί να φτάσει σε απόδοση 96,5%, ενώ η  μπλε έκδοση με SiC έχει εξαιρετική απόδοση 98,1% στη λειτουργία ON LINE.

Οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί για να είναι πλήρως ανεξάρτητες, hot swappable, μηχανικά διαχωρισμένες και με ενσωματωμένα συστήματα επιλεκτικής αποσύνδεση τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο. Το Bypass είναι σε ανεξάρτητη μονάδα και πλήρως συμμορφωμένο σύμφωνα με την μέγιστη ισχύ του συστήματος (500 kW, 1000 kW, 1250 kW, 1600 kW), επιτρέποντάς του να επιτύχει υψηλότερα ρεύματα βραχυκυκλώματος.

ΕΞΥΠΝΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Η Smart Modular Architecture (SMA) είναι το αποτέλεσμα μιας νέας σχεδιαστικής προσέγγισης που επικεντρώνεται στην διασύνδεση μεταξύ hardware και λογισμικού. Παρέχει ένα εξαιρετικά επιδραστικό σύστημα που διασφαλίζει την συνέχεια της επιχείρησης σε κάθε κατάσταση λειτουργίας. Το Multi Power2 είναι ένα βήμα μπροστά, σε κάθε μέρος του συστήματος:

 • Διανεμημένη λογική επικοινωνίας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα αποτυχίας και να εξασφαλιστεί η προστασία του εξοπλισμού.
 • Κατά τη διάρκεια της προσθήκης κάθε μονάδας, πραγματοποιούνται αυτόματοι έλεγχοι επαληθεύοντας την κατάστασή λειτουργίας της και την αποφυγή ελαττωματικών υλικών. Η λειτουργία του συστήματος δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αυξήσει την ισχύ ή την εφεδρεία του συστήματος ενώ το UPS προστατεύει το φορτίο. Εάν μια μονάδα έχει διαφορετικό πρόγραμμα λογισμικού, το σύστημα το συμμορφώνει με τις άλλες μονάδες.
 • Ολοκληρωμένη αναβάθμιση του λογισμικού, μπορεί να εκτελεστεί ενώ η μονάδα λειτουργεί σε ON LINE.
 • Είναι δυνατή η συνεχής παρακολούθηση χάρη στους αρκετούς ενσωματωμένους αισθητήρες σε κάθε μονάδα, οι οποίοι επιτρέπουν στο χρήστη να ελέγχει την κατάσταση του UPS και να αναλύσει τις περιβαλλοντικές παραμέτρους για την εξασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης. Αυτό βοηθά στην αναγνώριση των αναγκών για υπηρεσίες συντήρησης με βάση τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας.
 • Ενσωματωμένη τεχνολογία για τη σημαντική μείωση του ρεύματος κυμάτωσης και της επέκτασης διάρκειας ζωής των συσσωρευτών και των πυκνωτών DC.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Multi Power2 είναι εξαιρετικά αξιόπιστο καθώς έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγεται οποιοδήποτε σημείο αστοχίας. Αυτή η αρχή εφαρμόζεται σε όλα τα μέρη της μονάδας, ακόμη και στην εσωτερική δομή επικοινωνίας, η οποία είναι πλήρως επανασχεδιασμένη και κατασκευασμένη με δύο ξεχωριστούς και πλήρως εφεδρικούς διαύλους υψηλής ταχύτητας. Για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου ποιότητας και ελέγχου διαδικασίας, κάθε εξάρτημα του συστήματος, από τις μονάδες έως το ερμάριο, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στην Ιταλία. Επιπρόσθετα, όλοι οι προμηθευτές των εξαρτημάτων επιλέγονται προσεκτικά μέσα από διαδικασίες πολλαπλών ελέγχων.

Στο τέλος της γραμμής παραγωγής, όλες οι μονάδες υποβάλλονται σε ειδικές δοκιμές για να επαληθευτεί ότι κάθε εξάρτημα λειτουργεί σωστά. Όλες οι μετρήσεις και τα δεδομένα που συλλέγονται αναλύονται για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα προϊόντα μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο αναβαθμισμένες τεχνολογίες. Για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής του UPS, κάθε μονάδα ενσωματώνει μετρητές κατάστασης, καθώς και αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας, παρέχοντας αναλυτικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τους χειριστές.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Η σειρά Multi Power2 έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εγκατάστασης και να προσαρμόζεται γρήγορα σε οποιαδήποτε αύξηση φορτίου. Χάρη στη λειτουργία hot-swappable, οποιαδήποτε αύξηση της ισχύος μπορεί να γίνει ενώ η μονάδα εξακολουθεί να λειτουργεί σε διπλή μετατροπή ON LINE, χωρίς καμία διακοπή στο φορτίο. Όλα τα κύρια εξαρτήματα του UPS είναι αρθρωτά και μπορούν εύκολα να προστεθούν ή και να αντικατασταθούν, ελαχιστοποιώντας το κόστος παρέμβασης στο χώρο και αποφεύγοντας τυχόν διακοπές λειτουργίας.

Η σειρά Multi Power2 διατίθεται σε πολλούς συνδυασμούς:

PCM: πολύ συμπαγής λύση με ενσωματωμένο bypass

PC0: μονάδα που παρέχεται χωρίς διακόπτες για να απλοποιηθεί η ενσωμάτωση με την υπάρχουσα ηλεκτρική υποδομή και την κάλυψη τυχόν περιορισμών χώρου

PCS: πλήρως αναπτυγμένο για πλήρη, απλή και πολύ αξιόπιστη εγκατάσταση, με διακόπτες εισόδου, bypass, χειροκίνητου bypass και εξόδου.

Οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί διαθέτοντας πολλά χαρακτηριστικά στον βασικό εξοπλισμό:

 • Είσοδος καλωδίων από πάνω ή κάτω
 • Φίλτρο αέρα
 • Παρακολούθηση λειτουργίας ανεμιστήρων
 • Κύκλωμα ανίχνευσης και προστασίας ανάστροφης τροφοδοσίας
 • Λειτουργία ελέγχου απόδοσης
 • Λειτουργία ACTIVE ECO
 • Κύκλωμα περιορισμού ρεύματος εισόδου
 • Ξεχωριστή ή κοινή συστοιχία συσσωρευτών
 • Συμβατότητα με πολλές τεχνολογίες αποθήκευσης: VRLA, Li-Ion, NiCd, Supercaps
 • Είναι έτοιμο για λειτουργία σε έξυπνο δίκτυο (smart grid ready)

Ένα ολοκληρωμένο σύνολο προαιρετικών επιλογών είναι διαθέσιμο για να ταιριάζει στις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης, τόσο σε περιβάλλον πληροφορικής, όσο και σε άλλο περιβάλλον:

 • Κιτ παράλληλης λειτουργίας
 • Λειτουργία ψυχρής εκκίνησης
 • Εσωτερική συσκευή προστασίας από την αντίστροφη τροφοδοσία
 • Είσοδος καλωδίου από κάτω για το MP2 500 kW
 • Πρόσθετη επίστρωση προστασίας
 • Προστασία IP 31
 • Μπάρες ισχύος Thermoscan
 • Ερμάριο διασύνδεσης (2x MP2 500)
 • Συσκευή συγχρονισμού (UGS)
 • Συσκευή διασύνδεσης (PSJ

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Το UPS Multi Power2 είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη οθόνη αφής 10’’, που παρέχει ταυτόχρονα πληροφορίες για μετρήσεις και την κατάσταση λειτουργίας ολόκληρου του συστήματος και κάθε επιμέρους μονάδας ισχύος. Η επικοινωνία με τον χρήστη περιλαμβάνει επίσης μια σειρά LED, που προσφέρει άμεσες και σαφείς πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του UPS. Για να εξασφαλιστεί μία απλή, γρήγορη και πλήρης σύνδεση με την υπάρχουσα υποδομή, όλες οι μονάδες του UPS Multi Power2 είναι εξοπλισμένες με:

 • Κάρτα δικτύου NetMan 208
 • Ενσωματωμένες επαφές In/Out (10 είσοδοι και 8 έξοδοι), οι οποίες είναι προγραμματιζόμενες
 • 2 ελεύθερες θύρες για την εγκατάσταση προαιρετικών εξαρτημάτων επικοινωνίας, όπως μετατροπείς δικτύου και επιπρόσθετων επαφών
 • R.E.P.O. (Remote Emergency Power Off) Απομακρυσμένη απενεργοποίηση έκτακτης ανάγκης

Οι μονάδες είναι επίσης συμβατές με:

 • Το λογισμικό PowerShield3 για την παρακολούθηση του συστήματος UPS και τον τερματισμό υπολογιστών με λειτουργικό Windows 11, 10, 8, server 2022, 2019, 2016 και προηγούμενες εκδόσεις, Windows Server, Virtualization Hyper-V, macOS, Linux, Citrix XenServer και άλλα λειτουργικά συστήματα Unix

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η σειρά Multi Power2 σχεδιάστηκε προσεκτικά για απλούστερη τοποθέτηση, εγκατάσταση και συντήρηση. Τα σημεία σύνδεσης είναι προσβάσιμα με ασφάλεια και ευκολία, κατευθείαν από το μπροστινό μέρος της μονάδας.

Όλα τα κύρια τμήματα είναι προσβάσιμα από μπροστά και δεδομένου ότι είναι hot-swappable, μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς κανέναν κίνδυνο, ενώ η μονάδα εξακολουθεί να προστατεύει το φορτίο, ελαχιστοποιώντας τον μέσο χρόνο επισκευής (Mean Time To Repair-MTTR). Χάρη στην ενσωματωμένη ισχυρή τεχνολογία, την υπολογιστική ικανότητα και την εξαιρετική συνδεσιμότητα, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης εξ αποστάσεως της κατάστασης του UPS και παροχής δυναμικών και εξατομικευμένων υπηρεσιών, για την αύξηση της διάρκειας ζωής του.

ΜΟΝΤΕΛΑ Multi Power2 500 KVA Multi Power2 1000 KVA Multi Power2 1250 KVA Multi Power2 1600 KVA
Τύπος Ερμαρίου MP2 500 M2S 1000 M2S 1250 M2S 1600
Ονομαστική Ισχύ Συστήματος [kW] 500 1000 1250 1600
Ισχύς Bypass [kW] 500 1000 1250 1600
Συνετελεστής Ισχύος [pf] 1
Αριθμός θέσεων για μονάδες ισχύος 8 20 30
Αριθμός των μονάδων ισχύος για την μέγιστη ισχύ καμπίνας 8x MP2 67 PM 15x MP2 67 PM 19x MP2 67 PM 24x MP2 67 PM
Παραλληλισμός Έως 4 καμπίνες
Μέγιστη επέκταση ισχύος [kW] 2000 4000 5000 6400
Διαστάσεις ΠxΜxΥ (mm)/Βάρος [kg] τύπου PCM4 600x870x1995/640
Διαστάσεις ΠxΜxΥ (mm)/Βάρος [kg] τύπου PC05 2400x1025x2000/1866 2400x1025x2000/2014 3400x1025x2000/2465
Διαστάσεις ΠxΜxΥ (mm)/Βάρος [kg] τύπου PCS6 3000x1025x2000/2216 3000x1025x2000/2364 4000x1025x2000/2815
Επίπεδο θορύβου [dBA±2] <69 <75
Απόδοση σε Eco Mode έως 99%
Βαθμός προστασίας καμπίνας IP20 (IP31 προαιρετικά)
Είσοδος καλωδίων Είσοδος εμπρός και επάνω (προαιρετικά κάτω) Είσοδος εμπρός και επάνω ή κάτω
Χρώμα RAL 9005
Ενδεδειγμένη θερμοκρασία για το UPS 0 °C – +40 °C
Εξαερισμός Εμπρός προς τα πίσω Μπροστινή προς πίσω πλευρά
Υγρασία 5-95% χωρίς συμπύκνωση
Κανόνες σχεδίασης LV 2014/35/EU EMC 2014/30/EU IEC EN 62040-1, EMC IEC EN 62040-2, RoHS IEC 62040-3 VFI – SS – 111 LV 2014/35/EU EMC 2014/30/EU IEC EN 62040-1, IEC EN 62040-2; RoHS IEC 62040-3, VFI – SS – 111 LV 2014/35/EU EMC 2014/30/EU IEC EN 62040-1, EMC IEC EN 62040-2, RoHS IEC 62040-3 VFI – SS – 111
Μετακίνηση ερμαρίων UPS Ροδάκια (τα ερμάρια μεταφέρονται χωρίς PM) Παλέτα

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το Pdf εδώ

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο εδώ.

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο εδώ. 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο εδώ. 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ