facebook
Όθωνος 39, Τ.Κ.17343
Άγιος Δημήτριος,Αθήνα
Δευ-Παρ
09:00 - 17:00

2109966555

Fax: +30 210 9969444

Blog

Αδιάλειπτη υποστήριξη στο μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης

Η ACE Power Electronics πρόσφερε στο διεθνών προδιαγραφών project #TheEllinikon αδιάλειπτη παροχή ισχύος σε γραφεία εταιρείας, που έχει αναλάβει την επίβλεψη της ανέγερσης των κτιρίων του έργου. Συγκεκριμένα, προχώρησε στην προμήθεια και εγκατάσταση τεσσάρων μονάδων αδιάλειπτης τροφοδοσίας της σειράς UPS SENTRYUM συνολικής ισχύος 60 KVA στους σύγχρονους χώρους που θα φιλοξενηθούν τα γραφεία της. Τα δύο UPS έχουν ισχύ 10 KVA και οι άλλες δύο μονάδες έχουν ισχύ 20 KVA. Οι μηχανικοί της εταιρίας πρότειναν για την εγκατάσταση, το UPS Sentryum που κατασκευάζεται από την Riello UPS, στοχεύοντας στην εξασφάλιση υποστήριξης του IT εξοπλισμού όπως υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα, servers έχοντας ως αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου προστασία και συνεχή παροχή ισχύος.

Πλεονεκτήματα του UPS SENTRYUM :

• Οι λειτουργικές και ενεργειακές δαπάνες μειώνονται στο ελάχιστο, λόγω της εξαιρετικής απόδοσης που αγγίζει το 96,6%.

• Η έξυπνη διαχείριση των συσσωρευτών προσφέρει ασφάλεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ελαττώνοντας το κόστος εγκατάστασης και λειτουργίας.

• Με το καινοτόμο σύστημα αερισμού επιτυγχάνεται μείωση στο συνολικό επίπεδο θορύβου και μείωση στον αριθμό των ανεμιστήρων που απαιτούνται, τα οποία ωφελούν σημαντικά στα λειτουργικά έξοδα και στα έξοδα συντήρησης. Η υψηλή απόδοση του UPS μειώνει τυχόν απώλειες και την ανάγκη για υψηλά επίπεδα αερισμού, σε σύγκριση με παλαιού τύπου UPS.

Η μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στην Ευρώπη χρήζει ανάλογης υποστήριξης και προστασίας του εξοπλισμού της. Με την ACE Power Electronics, οι διαδικασίες του #TheEllinikon αναπτύσσονται δυναμικά!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ