facebook
Όθωνος 39, Τ.Κ.17343
Άγιος Δημήτριος,Αθήνα
Δευ-Παρ
09:00 - 17:00

2109966555

Fax: +30 210 9969444

Sentryum Rack (20-160 KVA/KW)

SENTRYUM RACK (20-160 KVA/KW)

Modular UPS

Κύρια χαρακτηριστικά:

 • Υψηλή προσαρμοστικότητα στην τάση εισόδου
 • Κατάλληλο για βιομηχανική περιβάλλοντα
 • Modular Plug & Play λύση
 • Κατάλληλο για εγκαταστάσεις stand alone και modular
 • Πλήρης ευελιξία
 • Οθόνη γραφικών αφής

Η σειρά Sentryum Rack αναπτύχθηκε ειδικά για να διασφαλίζει τη συνέχεια της ισχύος σε όλους τους τομείς που είναι κρίσιμοι, λόγω συγκεκριμένων περιβαλλοντικών συνθηκών ή βιομηχανικών διαδικασιών που απαιτούν προστασία. Είναι ένα πραγματικό διπλής μετατροπής ON LINE UPS, διαθέσιμο σε αυτόνομη 20 KVA/KW έκδοση και σε modular εκδόσεις από 20 έως 160 KVA/KW. Το UPS Sentryum Rack διατίθεται τόσο σε μονοφασικές, όσο και σε τριφασικές εκδόσεις εξόδου. Το UPS δέχεται τόσο μονοφασική όσο και τριφασική είσοδο χωρίς να χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις ή παρέμβαση χειριστή. Η διάταξη της τάσης μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια λειτουργίας χωρίς επαναφορά ή χειροκίνητη λειτουργία, επομένως το UPS ανιχνεύει αυτόματα την τάση εισόδου και συμπεριφέρεται με τον κατάλληλο τρόπο.

ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος Επίσημος Αντιπρόσωπος Riello UPS στην Ελλάδα

Περιγραφή Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Φυλλάδιο Προϊόντος

Κατάλληλο για βιομηχανικό περιβάλλον

Το βασικό δομικό στοιχείο είναι ισχύος 20 ΚVA/ΚW. Οι συνδέσεις επικοινωνίας είναι διαχωρισμένες από τις συνδέσεις ισχύος (είσοδοι, έξοδοι, συσσωρευτές), εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη απομόνωση από παρεμβολές που δημιουργούνται στο δίκτυο τροφοδοσίας, το οποίο είναι συνήθως διαταραγμένο σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Το module έχει ροή αέρα εμπρός προς τα πίσω, η οποία ελέγχεται από ένα έξυπνο σύστημα εξαερισμού, το οποίο διαχειρίζεται την ταχύτητα του ανεμιστήρα και τη ροή αέρα σύμφωνα με τη θερμοκρασία και το επίπεδο φορτίου. Η καμπίνα Sentryum Rack είναι διαθέσιμη σε 2 εκδόσεις, με μονοφασική και τριφασική έξοδος. Ακόμη, είναι σχεδιασμένη να στεγάζει έως 3 μονάδες (60 KVA/KW) και μπορεί να συνδεθούν παράλληλα για συνολική ισχύ 160 KVA/KW. Η καμπίνα Sentryum Rack διαθέτει ένα πεδίο διανομής που περιέχει όλες τις συσκευές για να αποσυνδέσετε κάθε μονάδα (αποζεύκτες εισόδου, αποζεύκτες για είσοδο bypass, αποζεύκτες εξόδου, ασφάλειες συσσωρευτών), καθώς και ένα χειροκίνητο bypass συντήρησης που απομονώνει τις 3 μονάδες και εγγυάται τη συνέχεια της ισχύος στο φορτίο.

Τόσο τα modules όσο και οι καμπίνες παρέχονται με τη γραμμή bypass διαχωρισμένη από τη γραμμή ανορθωτή, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διαθεσιμότητα στην παροχή ρεύματος για το σύστημα UPS και επεκτείνοντας κατά συνέπεια αυτό το όφελος στο φορτίο.

Modular Plug & Play λύση

Το UPS Sentryum Rack μπορεί να αγοραστεί ως μονάδα 20 ΚVA/ΚW και να εγκατασταθεί σε rack 19 ιντσών ή αυτόνομα. Ένας άλλος τρόπος είναι να περιστραφεί η μονάδα στην δεξιά πλευρά (η οθόνη μπορεί να περιστρέφεται κατά 90° αριστερόστροφα). Είναι επίσης δυνατό να απομακρυνθεί η οθόνη (μέγιστο 2 μέτρα) σε περίπτωση που η μονάδα είναι τοποθετημένη μέσα σε μία καμπίνα. Οι ακροδέκτες ισχύος (είσοδοι, έξοδος, συσσωρευτές) συνδέονται από μπροστά (Harting συνδετήρες), διασφαλίζοντας την απλότητα και την ασφάλεια λειτουργίας κατά την εισαγωγή/αφαίρεση, προστατεύοντας από ηλεκτρικές επαφές. Είναι συμβατό με βιομηχανικό περιβάλλον (σκόνη, υγρασία, αιωρούμενα χημικά σωματίδια). Ακόμη, η αφαίρεση και αντικατάσταση μιας ελαττωματικής μονάδας ή η προσθήκη στο σύστημα μιας νέας μπορεί να γίνει εύκολα από τον χρήστη από την πρόσοψη.

Ευελιξία: Stand alone και rack καμπίνα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Sentryum Rack ως αυτόνομη μονάδα ή σε παράλληλη συνδεσμολογία, προσθέτοντας απλώς το παράλληλο κιτ για κάθε μονάδα, το σύστημα UPS μπορεί να αυξάνεται καθώς αυξάνονται και οι απαιτήσεις (από 20 έως 160 ΚVA/ΚW). Κάθε module είναι πλήρως ανεξάρτητο ως προς τον έλεγχο και την διαχείριση από τον χειριστή. Αυτό διευκολύνει όλες τις λειτουργίες παρακολούθησης, ελέγχου και ανίχνευσης σφαλμάτων, διασφαλίζοντας έτσι αύξηση αξιοπιστίας σε τυχόν δυσλειτουργίες σε εξαρτήματα. Ακόμη, το UPS Sentryum Rack εξασφαλίζει κατακόρυφη επεκτασιμότητα που ελαχιστοποιεί το αποτύπωμα συστήματος, που μπορεί να έχει ο χρήστης.    Δυνατότητες ισχύος από 20 έως 60 ΚVA/ΚW σε μία μόνο καμπίνα Sentryum Rack χωρίς να αυξάνεται το αποτύπωμα. Η μονάδα 20 ΚVA/ΚW σε αυτόνομη έκδοση παρέχεται με συνδετήρες τροφοδοσίας harting (είσοδοι, έξοδοι, συσσωρευτές) με μήκος τριών μέτρων καλώδιο για τη διευθέτηση της καλωδίωσης σύμφωνα με τον τρόπο τοποθέτησής του. Αυτά τα καλώδια δεν παρέχονται όταν η μονάδα έχει παραγγελθεί να τοποθετηθεί μέσα στην καμπίνα Sentryum Rack, γιατί έχουν ήδη εγκατασταθεί στο εσωτερικό της ως στάνταρ, για τη μέγιστη επέκταση της καμπίνας, που περιλαμβάνει επίσης όλες τις διατάξεις, ώστε να λειτουργούν όλες οι μονάδες παράλληλα. Η Stand alone έκδοση της μονάδας μπορεί να εγκατασταθεί σε κατάλληλο περίβλημα και είναι συμβατή με τυπικό cabinet 19″.

Υψηλή απόδοση, διαθεσιμότητα ισχύος και αξιοπιστία

Αυτή η σειρά προέρχεται από το UPS Sentryum και ουσιαστικά έχει τις κύριες τεχνολογίες του:

 • Πλήρης ονομαστική ισχύς διαθέσιμη έως 40 °C (ΚVA=ΚW μονάδα pf) και απόδοση έως 96,3% VFI
 • Μηδενική επίδραση εισόδου, χάρη σε ένα πολύ χαμηλής εισόδου THDi <3%, pf 0,99 και λειτουργία καθυστέρησης στην εκκίνηση
 • Ρεύμα επαναφόρτισης συσσωρευτών έως 20 Amps και μεγάλο εύρος αριθμού συσσωρευτών (από 15+15 σε 22+22 συσσωρευτές 12V)
 • Μετατροπέας IGBT τριών επιπέδων, εξαιρετικά χαμηλό THDv
 • Υπερφόρτωση μετατροπέα έως 270% ρεύμα μετατροπέα για 200 msec. και 150% για 300 msec., που δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα να αντιμετωπίσει τα ξαφνικά φορτία αιχμής και παρέχουν ρεύμα σε περίπτωση βραχυκυκλώματος εάν απαιτείται κατά τη λειτουργία από συσσωρευτές
 • Λειτουργία «Cold start» για την εκκίνηση του UPS από τους συσσωρευτές

Επιπλέον, το UPS Sentryum Rack παρέχει λειτουργία φιλτραρίσματος και διόρθωσης συντελεστή ισχύος της εισόδου του UPS, εξαλείφοντας έτσι τις αρμονικές παραμορφώσεις και την άεργο ισχύ.

Έξυπνη διαχείριση μπαταρίας

Το σύστημα Smart Battery Management, συμβατό με μπαταρίες Li-Ion και Super capacitors, αποτελείται από μια σειρά χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων για την βελτιστοποίηση διαχείρισης των συσσωρευτών και προσδίδει καλύτερη απόδοση και διάρκεια ζωής:

 • Φορτιστής συσσωρευτών για VRLA, AGM, GEL, Open Vented και Nickel Cadmium συσσωρευτές
 • Διαθεσιμότητα διαφορετικών μεθόδων φόρτισης, όπως επαναφόρτιση ενός επιπέδου (συνήθως χρησιμοποιείται για μπαταρίες VRLA AGM), επαναφόρτισης δύο επιπέδων (σύμφωνα με IU προδιαγραφή) και Κυκλική επαναφόρτιση (μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρολυτών και επιμήκυνση της διάρκειας ζωής των συσσωρευτών VRLA).
 • Αντιστάθμιση της τάσης επαναφόρτισης με βάση την θερμοκρασία περιβάλλοντος
 • Λειτουργία ελέγχου συσσωρευτών για την εκ των προτέρων διάγνωση της μείωσης της απόδοσης ή των προβλημάτων με τους συσσωρευτές
 • Προστασία βαθιάς εκφόρτισης, με αύξηση της τάσης εκφόρτισης κατά τη διάρκεια εκτεταμένων εκφορτίσεων χαμηλού φορτίου, όπως συνιστάται από κατασκευαστές συσσωρευτών
 • Αμελητέο Ρεύμα Κυματισμού χρησιμοποιώντας φορτιστή συσσωρευτών υψηλής συχνότητας
 • Μεγάλο εύρος τάσης λειτουργίας για τον ανορθωτή (έως -40% με μισό φορτίο)

Προηγμένες επικοινωνίες 

Η μονάδα Sentryum Rack είναι εξοπλισμένη με μια έγχρωμη οθόνη γραφικών αφής που παρέχει πληροφορίες για το UPS, μετρήσεις, κατάσταση λειτουργίας και συναγερμούς σε διαφορετικές γλώσσες. Εμφανίζεται η κατάσταση του UPS, οι ενδείξεις γραφικών, η διαδρομή της ενέργειας μέσω του UPS και η λειτουργική κατάσταση των διαφόρων τμημάτων (ανορθωτής, συσσωρευτές, μετατροπέας, bypass) εντός του UPS. Επιπλέον, περιλαμβάνεται μία σειρά από λυχνίες LED που εμφανίζουν, που αποδίδει άμεσα και καθαρά πληροφορίες σχετικά με τη συνολική κατάστασή του αλλάζοντας το χρώμα (ανοιχτό μπλε, σκούρο μπλε, πορτοκαλί και κόκκινο) σύμφωνα με τον τρόπο και την κατάσταση λειτουργίας.

 • Προηγμένες πολυπλατφορμικές επικοινωνίες για όλες τις λειτουργίες συστημάτων και τα περιβάλλοντα δικτύου:

Παρακολούθηση και τερματισμός λειτουργίας PowerShield3 λογισμικό που περιλαμβάνεται για λειτουργία Windows συστήματα 10, 8, 7, Hyper-V, 2019, 2016, 2012, και προηγούμενες εκδόσεις, Mac OS X, Linux, VMWare ESXi, Citrix XenServer και άλλα λειτουργικά συστήματα Unix

 • Συμβατό με το RIELLO CONNECT (υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης)
 • Σειριακή RS232 και USB
 • 2 υποδοχές για προαιρετικές κάρτες επικοινωνίας, όπως προσαρμογείς δικτύου, επαφές ελεύθερες δυναμικού κλπ
 • Ενσωματωμένες επαφές (5 προγραμματιζόμενες εισόδους και 4 προγραμματιζόμενες εξόδους)
 • REPO Remote Emergency Power Off για απενεργοποίηση του UPS μέσω τηλεχειριστηρίου, με κουμπί έκτακτης ανάγκης
 • Οθόνη γραφικών για απομακρυσμένη σύνδεση

ΜΟΝΤΕΛΑ SRΜ μονοφασική έξοδος από 20 έως 160 KVA/KW SRΤ τριφασική έξοδος από 20 έως 160 KVA/KW  
ΕΙΣΟΔΟΣ  
Oνομαστική τάση 220V / 230V / 240V και 380V/400V/415V 220V /230V /240V και 380V / 400V / 415V  
Ονομαστική συχνότητα 50/60 Hz  
Ανοχή τάσης   230V/400V ±20% σε πλήρες φορτίο  
Ανοχή συχνότητας 40 – 72 Hz  
Συντελεστής ισχύος σε πλήρες φορτίο 0,99  
Παραμόρφωση ρεύματος THDI ≤ 3%    
BY PASS  
Ονομαστική Τάση 220V / 230V / 240V 380 / 400 / 415 τριφασική + N  
Αριθμός φάσεων 1 + N 3 + N  
Ανοχή τάσης (Ph-N) Από 180V (προσαρμόσιμη 180-200) σε 264V (προσαρμόσιμη 250-264)  
Ονομαστική συχνότητα 50 ή 60 Hz (δυνατότητα επιλογής)  
Ανοχή συχνότητας ±5% (δυνατότητα επιλογής)  
Υπερφόρτωση Bypass 110% μόνιμα, 125% για 60 λεπτά, 150% για 10 λεπτά  
EΞΟΔΟΣ  
Ονομαστική ισχύς (kVA) 20  
Ενεργή ισχύς (kW) 20  
Συντελεστής ισχύος 1 έως τους 40 ° C  
Αριθμός φάσεων 1  + N 3 + N  
Ονομαστική τάση (V) 220V / 230V / 240V μονοφασική + N (δυνατότητα επιλογής) 380V / 400V / 415V τριφασική + N (δυνατότητα επιλογής)  
Ονομαστική συχνότητα 50 ή 60 Hz  
Σταθερότητα συχνότητας κατά τη διάρκεια λειτουργίας με συσσωρευτές 0.01%  
Σταθεροποίηση τάσης ± 1%  
Παραμόρφωση τάσης ≤ 1% με γραμμικό φορτίο / ≤ 1,5% με μη-γραμμικό φορτίο  
ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΕΣ  
Τύπος VRLA AGM/GEL/NiCd/Li-ion /Supercsps  
Μέθοδος επαναφόρτισης Ενός επιπέδου, δύο επιπέδων, κυκλικό (επιλεγόμενο)  
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  
Βάρος (kg) 41  
Διαστάσεις ΠxΜxY  (mm) 445(19”)x664x397(9U)  
 
Βάρος καμπίνας 165 (χωρίς Power Modules)  
Διαστάσεις καμπίνας 700x750x2060 (Riello cabinet)  
Μέγιστος αριθμός των Power Modules για την καμπίνα RIELLO 3  
Επικοινωνίες για κάθε μονάδα ισχύος UPS status led bar – 5’’οθόνη γραφικών αφής – 2 υποδοχές για διεπαφή επικοινωνιών USB – RS232 – 5 επαφές σημάτων εισόδου και 4 επαφές ρελέ εξόδου  
Προτεινόμενη θερμοκρασία για την διάρκεια ζωής της μπαταρίας +20 °C – +25 °C  
Εύρος σχετικής υγρασίας 5-95% χωρίς συμπύκνωση  
Χρώμα RAL 9005  
Επίπεδο θορύβου σε απόσταση 1 m [dBA ±2], (Λειτουργία Smart Active) <40  
IP rating IP20  
Απόδοση Smart Active έως 99%  
Κανόνες σχεδίασης European directives: L V 2014/35/EU low voltage Directive EMC 2014/30/EU electromagnetic compatibility

Directive Standards: Safety IEC EN 62040-1; EMC IEC EN 62040-2; RoHS compliant

Classification in accordance with IEC 62040-3 (Voltage Frequency Independent) VFI – SS – 111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το Pdf εδώ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ