facebook
Όθωνος 39, Τ.Κ.17343
Άγιος Δημήτριος,Αθήνα
Δευ-Παρ
09:00 - 17:00

2109966555

Fax: +30 210 9969444

Τεχνική Υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη

1aΤεχνική υποστήριξη στο άρτια εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος

Το τεχνικό τμήμα της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα όργανα, όπου μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό συντελούν στον εντοπισμό, στην αξιολόγηση και την επίλυση των βλαβών.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποια δυσλειτουργία ή σφάλμα στον εξοπλισμό σας επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα στο 210 9966555.
Η βλάβη μπορεί να επιδιορθωθεί ακόμη και τηλεφωνικά σε ορισμένες περιπτώσεις, σε διαφορετική περίπτωση ο εξοπλισμός αποστέλλεται κατόπιν συνεννόησης προς έλεγχο στο τεχνικό τμήμα ή πραγματοποιείται επίσκεψη στο χώρο εγκατάστασης.

 

2aΤεχνική υποστήριξη στο χώρο εγκατάστασης-λειτουργίας

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος διαθέτει ένα δίκτυο από εξειδικευμένους τεχνικούς οι οποίοι παρέχουν πληθώρα υπηρεσιών στο χώρο του πελάτη όπως η εγκατάσταση του μηχανήματος, η τοποθέτηση συσσωρευτών, η αντικατάσταση των απαραίτητων ανταλλακτικών όταν αυτό είναι απαραίτητο, η επισκευή του μηχανήματος, η πραγματοποίηση ενημερώσεων και αναβάθμισης του λογισμικού του μηχανήματος και άλλες υπηρεσίες.
Αρκετά σημαντικό επίσης πλεονέκτημα της τεχνικής υποστήριξης στο χώρο σας, είναι η αξιολόγηση όχι μόνο του μηχανήματος αλλά του περιβάλλοντός, και των συνθηκών λειτουργίας του. Σε αυτή την περίπτωση προτείνονται διορθωτικές ενέργειες στο χρήστη για την ορθή λειτουργία του μηχανήματος.

 

admin-ajax.phpΤηλεφωνική τεχνική υποστήριξη

Το τεχνικό τμήμα βρίσκεται στη διάθεσή σας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να σας καθοδηγήσει στην εγκατάσταση του εξοπλισμού και να σας καθοδηγήσει σε περίπτωση κάποιου σφάλματος του εξοπλισμού.
Για τεχνική υποστήριξη καλέστε στο 210 9966555 ή στείλτε το αίτημά σας εδώ
Η παροχή 24/7 τηλεφωνικής τεχνικής υποστήριξης είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν ζήτησης και προσφέρεται μέσα από τα Συμβόλαια Συντήρησης. Μάθετε περισσότερα εδώ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ